Kolaa,sipsiä,leffoja, enkun tehtävät ja pieni pyörälenkki = päivän saldo.

Tulevaisuus avoinna, vailla päämäärää. Olisi kiva tietää, mitä haluaisin tehdä melkeimpä loppuelämäni. Jotain vaihtelevaa, mielenkiintoista ja mukavaa. Haaveet on suuret, kumminkin päädyn johonki 1m*1m-toimistoon pyöritteleen dataa koneelle päivät pitkät.

Sitten siellä 4m*3m-yksiössä datailen lisää ja itken 40-vuotiaana irkkiin, kuinka asun yksiössä ja sosiaalinen toiminta hipoo pohjalukemia. Olisko se sitten kivaa? En usko, helvettiäkö elämän pitää olla näin vaikeaa? Vaikka pitäisi olla onnellinen, ettei minulla ole tuon pahempia ongelmia, mutta en ole. Elämä voisi olla paremmin. Aina ei käy, kuten haluaisi.

Huomenna taas salille, kolmanneksi viimeinen kerta. Loppurutistus, koska viimeisellä kerralla varmaankin lopputestit, joilla mitataan henkilökohtainen kehitys.

Josilla on jokin tulehdus poskessa, äiti käytti josin eläinlääkärissä. Josi nukutettiin, kun ei suostunut antanut koskea poskeen edes rauhoitutettuna. Nyt Josi saa antibiootteja ja käyttäytyy nyt hieman oudosti. Nukkuu vessan edessä ja käyttäytyy, kuin pelkäisi meitä. Toivottavasti kaikki kääntyy paremmin päin. Väistämättä tulee muisteltua Tellaa. Vaikka "mies" olenkin, Tellan muistelu saa herkäksi. Silmät kostuvat, mutta en päästä tunteita täysin valloilleen. 9½ vuotta on kunnioitettava ikä bernille, keskimääräinen elinikä, kun on siinä 10 vuoden molemmin puolin.

Kirjoitin tänään äidinkielentunnilla Annan ystäväkirjaan ja tajusin, kuinka tietämätön olen. En pystynyt nimeämään lempibiisiä, lempielokuvaa enkä jotain muutakaan. Miksen tiedä sellaisia asioita? Pitäisi sellasista nyt olla joku käsitys. Laitoin lempibiisiksi Manowarin Warriors of The World United, koska se oli ensimmäinen tarttuva biisi, jonka nyt äkkiseltään muistin.

Koulukin loppuu kohta.Ei kylläkään usko, että kohta on käyty koulua (6+3+3) 12 vuotta. Juurihan minä tänne Kangasalle muutin ja kouluni Suoraman ala-asteella aloitin. Samapa se, vielä ainakin neljä-kuusi vuotta pitää opiskella, välissä armeija. Elämä on, kuten mainoksessa sanotaan.

np: BeeGees - Man In The Middle
Vähän tuntuu välillä kappaleen mieheltä. Ikään kuin olisin väliinputoaja, en kuulu minnekään. En ole hevari, enkä teknoilija. Olen siitä välistä. En ole "sisäpiiriä", enkä tuntematon. Olen siitä välistä. Ärsyttävää.

Nyt nukkumaan, tekstiä tuli enemmän kuin oli tarkoitus. Täytyy pitää viikon tauko, etten mee ylikuntoon.