Uusi vuosi tuli ja wanha meni. Eikä tunnu mitenkään erilaiselta. Kaipa se tästä.

Vuoden vaihteen vietin ensin puoli tuntia vahtien pikkupoikia. Tätä kesti noin puoli tuntia, jonka jälkeen lähdin kiertämään alfalla. Törmäsin tuttuihin, jotka änkivät kyytiin ja ajettiin harjun päälle, jos sieltä olisi voinut kuvata raketteja. Ei näkynyt prkl. Heitin jätkät pois, hengailin hetken ja lähdin kotiin.

Vinesin tekstareilla Tretjalle ja hetken päästä lähdin Sahalahteen, tai paremminkin Pakkalan taakse. Kunnin tilalle, missä oltiin jo valmiina lähtöön Sappeen Huipun bileisiin. Tai siis meikkaaminen oli vielä. 30minsaa myöhemmin pääsimme matkaan. Käsijarrulla kanalan nurkilla ja takapenkiltä kuului kitinää.

Sappeeseen päästiin. Jotkut älynjättiläiset ampuivat raketteja aivan talon lähellä, ainoassa paikassa mistä pääsi kulkemaan parkkipaikalta Huipulle.Piilouduimme pakettiauton taakse, koska älykääpiöt laukoivat raketteja miten sattui. Suurin osa isoistakin raketeista räjähti maanpinnalla. Kun heiltä loppuivat raketit hetkellisesti livahdimme heidän ohitse ja jouduimme odottamaan sisäänpääsyä.

Pääsimme sisälle ja pileet alkoivat. Niistä en jaksa puhua. Mutta hauskaa oli.

EKAT MANOWARIT SAAPUIVAT.
LOPUT TOIVOTTAVASTI HUOMENNA MED MATRIXIT!