En ole vähään aikaan jaksanut kirjoittaa pitkiä sepostuksia tännekään. Liekö johtunut ennakkotehtävistä vai yo-kirjoituksista. En tiedä varmaaksi. Koitan tästä lähtien kirjoitella säännöllisemmin ja enemmän kuin rivin pari. Ties vaikka joku näitä lukisi, ihmiset on välillä arvaamattomia.Radiostakin tuli blogeista eräs päivä, tosin viikkoja sitten. Siinä oli haastateltu kahta erilaista bloggaajaa, toista joka kirjoitteli ajatuksiaan jostain tietystä aiheesta, vaikka autoista. En muista mitä aihetta hän oikeasti käsitteli, mutta toinen kirjoitteli elämästään, kertoen tunteistaan ja niin poispäin. Itse en osaa kirjoittaa tällä tavoin, taidan olla jossain näiden ääripäiden välillä, kerron päivän tapahtumista ja ehkä vähän miltä se tuntui. Mutta sitä syvällisemmäksi harvemmin menen.

Muutoksen aika on lähellä! Työt alkaa maanantaina ja samalla myös kamerarahaston keruu. Kuukauden päästä alkaa kameran etsintä. Solmin myös tässä samalla kauppoja kehitystankista, jossa voin kehittää mv-filmejäni, täytyy myös selvittää millaisia myrkkyjä tarvitsen. Hyvä ne on selvittää etukäteen, ettei tarvi sitten olla sormi suussa ja kuvattu filmi toisessa kädessä, että mitäs nyt tehdään.

Ennakkotehtävät painavat päälle, vielä neljä tekemättä. Yksi on jo hieman alulla, mutta muut kolme aivan vailla idean hiventäkään. Ei taida luova ja taiteellinen valokuvaus sopia minulle, jotenkin dokumentointi ja lehtikuvauksen tyylinen on mukavampaa ja luontevampaa.

Taidan mennä nukkumaan. Jos "eksyt" säännöllisesti lukemaan tekstejäni, joka on tietyllä tapaa epätodennäköistä, jätä vaikka kommentti, että tiedän kirjoitanko tätä vain itselleni. Onhan tämä vain päiväkirja, mutta julkinen.