Tj 121
lomatj 9-10

koomakopissa jälleen. Kello on kohta kahdeksan ja pidän tiukkaa kulunvalvontaa, johon liittyy olennaisesti tv:n katselu, tosin muut kuin ylen kanavat ei näy kunnolla.

Pääsin eilen käymään yksikössä, hakeen puhtaita boksereita ja muita vaatteita. Teki hyvää pistää suihkun jälkeen puhtaita vaatteita päälle, kun viime keskiviikkona viimeks ollu puhdasta päällä.

Tässä kolmen viikon aikana neljä yötä nukkunu yksikössä "omassa" sängyssä. Muut yöt nukuttu joko päävartion putkissa tai virka-avun aikana pirkkalan rennostossa. Vaikka lepovuoro on sen 8h niin ei siitä pääse hyödyntään ku ehkä 6~7h eikä pääse omatoimisesti lepäileen kun palvelus loppuu. Eikä meillä oo mitään vapaa-aikaa kun suoritetaan rankkaa vartiopalvelusta.

Vittu ku tekis mieli movettaa.

Klo 12:44

Enää ~4h täällä! Stenq soitteli tossa pari tuntia sitten ja kyseli lähdenkö majalle vai jäänkö varikolle, sanoin että jään tänne. viikonloppuna sitten majalle.Hitto ku olis tienny aikaisemmin, olis oma auto ja olis päässy iv:lle. Olisin käynyt kotona hakeen puhtaita vaatteita ja ehkä House M.D:n dvd:t. olis majalla voinu kattella.

Mitähän telkkarista tulee viikonloppuna?
Tänään pitää ostaa kunnon väijyeväät, kun on sotkukierros

TÄNÄÄN LOMILLE!!
VP soitti yksikköön ja huusi.. lomille!! ensin piti lähtee vasta huomenna ja ottaa torstaille hölli mutta nyt lähetäänkin tänään.!!