Tajusin tossa, että eihän tänne voi.. tai siis voi... kirjoittaa salaisuuksia, muttei ne enää oo salaisuuksia, kun kaikki ne sitten tietäisi. Tai kun tapaisi jonkun tytön ja olisi siihen tosi ihastunut, niin ei sitä oikein tekisi mieli kirjoittaa tänne kuten normaaliin blogiin tai siis päiväkirjaan.

"Rakas päiväkirja
Tapasin tänään Ursulan, jonka kanssa haluan lapsia, punaisen talon ja valkoisen aidan. Perunamaa saa jäädä pois, koska meni niihin hermot aikaisemmin. Ursula on todella kaunis ja naisellinen kukkamekossaan ja keltaisissa kumisaappaissaan.
Naapurin teppo on homo."
Ylläoleva teksti on täysin fiktiivinen.

Normipäivä vaikka alunperin piti mennä torille, mutta koska oli aivan paska ilma niin en mennytkään. 6:30 herätys, 7:00 työt alko, 15:30 kotiin. Käytiin sitten Saken kanssa vähä kätköilemässä ja sain soiton, ettei huomennakaan torille, eipä haittaa itseäni, vaikka kyllähän siitä olisi voinut 8~9h vetää. Olisi sitten rahaa 30D:n ostonkin jälkeen.

HAHA... kameralehden osto-oppaassa 30D + 18-55mm kittilinssi = 1700e. Verkkokaupassa vastaava vähän alle 1200e. Pelkkä runko tonnin pintaan, ei taida kyllä kitti olla 700e arvoinen. Itse ostan kylläkin ac-fotosta, 30d + bg-e2 on 1149e johon sitten 100e cashback. Eli lopullinen hinta 1049e.

Vein pyöränkin huoltoon, uusi takavaihtaja, takakorvake ja perushuolto 173e.

Verojakin pitäisi maksaa viel 147euroa.