Sillä tavalla lauleskelee Rainbow biisissään "man on the silver mountain".

Olipas taas päivä. Se on mukavaa herätä 9 tunnin unien jälkeen siihen että aurinko paistaa ikkunasta sisään. Ajattelin siinä ja silloin, että tästähän voi tulla mukava päivä. Ja paskan marjat sano, torille kun pääsi meni aurinko pilveen ja sinne jäi. Sadettakin ropisteli niskaan pitkin päivää.

Erästä nättiä likkaakin vähän kiusasin. Olin viemässä autoa pois, näin että sieltä tulee käytävää pitkin ihminen, että odotan sen aikaa jotta pääsee ohitse. Sitten jokin päässä napsasti, katson miten reagoi kun päräyttää 2.8l turbokiisselin päälle kun on henkilö juurikin nokan edessä. Sattui tyttö vielä kävelemään noin 10sentin päästä. Starttasin ja kyllähän se likka hypähti karkuun. En sitten tiedä hymyilikö se mulle sillain "hehe senkin seksikäs uros, kun jäynätit mut <3" vai koittiko se pidätellä naurua "perkeleen ruma kaveri koittaa iskeä mua tollasilla machojutuilla". Toivottavasti eka, mutta jatketaan. (päivän lähin kontakti nätteihin tyttöihin btw.)

Torilla oli taas kyl niin yltiötylsää. Pyörin ja koitin pysyä selväjärkisenä. Onneksi torilta pääsee aina pois, ettei sinne sentään tarvi jäädä.

Koskahan tulee ilmoitusta ammattikorkeista pääsikö edes pääsykokeisiin? Jos joku tietää, niin voi kertoa mullekin. Laitoin sähköpostia, josko vaikka selviäisi.

Kävin vähän shoppailemassa, Tampereen Anttilan Megastoresta ostin Whitesnaken ja Rainbow:n kokoelma-levyt ja Batman Begins-dvd:n. Tapasin siinä sitten viel yhden inttikaverin. Eipähän sitäkään ollu tullu nähtyä noin 2 kuukauteen. Ompas intistä jo kauan.

Käväsin myös mäkissä. Siellä pääsin muuten vielä lähemmäs nättiä likkaa kuin aamulla. Jopas on jännät paikat ollu, huhu. Kauhea lauma jotain 7~8.luokkalaisia tuli paikalle ja hirveän metelin ne sai aikaan, oli aika häipyä.

Kalevan metroauto-areenan skeittiparkilla kävin rullailemassa, kunnes alkoi sataa ja ajelin kotiin.