Tilasin äskettäin yön sekavina hetkinä digitarvikkeesta ns. "ebay"-radiot. Huomenna lähtee tulee, tiistaina ehkä postissa ja keskiviikkona ilmoitus postilaatikossa. Paitsi jos saa tietoon seurantanumeron, voi hakea jo tiistaina postista. ihkua.

Huomenna pitää käydä ainakin verkkokaupassa. Meinaa reppu hajota, ei kivaa. Tamrac Adventure 9, onko peräti 3kuukautta wanha ja rintaremmi on aikeissa irrota toiselta puolelta. Kyllä nyt yli satasen repun pitäisi enemmän ja varsinkin tuollaisen kohdan johon ei kohdistu edes suurempaa rasitusta.

Voi olla, että käyn ideaparkissakin huomenna, katsomassa budget sportin fillarikamaa. Porukat kai sponsoroi uudet ajokamat synttärilahjaksi eli jos pehmustetut ajoshortsit ja -lasit koittais katsella.

Liikuntaa tuli harrastettua tänään tarpeeksi. Ensin kävin skeittaamassa lidlillä, pyörähdin myös kirkolla. Löysin puskasta muovikassillisen tyhjiä kaljapulloja, otin ne matkaani kun olivat pussissa valmiiksi. Palautin siwaan ja ostin kolaa. Kotona vaihdoin fillarikamat päälle ja kävin 20kilsan lenkillä. Ohitin mopopoikia alamäessä, 56.6km/h oli huippunopeus kun kotona katselin FRWD:n tallentamaa tietoa.

Sitä taas äiti kiusas "ei heilaa helluntaina, ei koko kesänä". Minkäs mä sille mahdan, että tytöt/naiset on vaikeita, enkä oo mikään hyppyritukka-puuhelmi-säbäjätkä joka viikonloppu painaa ympäri baareja vonkaamassa kaikenmaailman neitosilta. Voi olla ettei sellasen kanssa oikein tulis mitään juttua edes, joka haluais painella pitkin maita ja mantuja baareissa. En taas taida tietää mitä oikeasti haluan, jännä juttu. Kattoo nyt jos kouluun pääsee, siellähän niitä tyttöjä sitten on, eikä ne pääse karkuun.

Linkit:
Ideapark
verkkokauppa
Tamrac Adventure 9