tammelassa.jpg
Tammela 4 life, bro

nude.jpg
Tiesin jo muksuna, kuinka rannalla kuuluu olla. Alasti ja rintalihakset jännittyneinä

junnu.jpg
Ja jos joku väittää vastaan, tulee turpaan!

Takaisin nykyhetkeen.
Muokkasin huoneeni uuteen uskoon jälleen kerran, mutta ehkä viimeisen kerran. Kuvittelin että jos tällä viikolla olisi saanut tietää, pääseekö opiskelemaan. Mutta toisin kävi, ei tullu tietoa vielä, onhan tässä vielä 5 päivää aikaa ilmoitella. Vähän jännittää jo, ei minkäänlaisia kutinoita kuinka käy, tietenkin tyylilleni uskollisena voisin kämmätä tänkin ja tehdä urani lapiomiehenä. Siinähän sitä oliskin, luokkakokouksessa 10.10.2010, muut on jotain opiskelijoita ja toimistorottia, meitsi siellä kauheat rahat taskussa kun oon tehnyt 50e/h tilaustöitä maailman parhaana lapiomiehenä, perustanut oman lapiomies-firman ja suunnitellut Fiskarssille uuden innovatiivisen lapiomalliston.

Manaillu jo aikasemminkin että kun ei ihan niin avoimesti uskalla/viitsi kirjoitella kun "old school" paperiversioon, jota ei sitten kukaan muu sit lue kuin itse ja ne joiden antaa lukea. Saisihan tämän bloginkin salasanasuojatuksi, mutta se nyt olisi ihan tylsää :)

Ja se sopisi tyyliini, että kirjoittaisin vaikka kuinka torilla on nätti tyttö jonka kanssa voisin haluta tehdä lähempää tuttavuutta. Sitten tämä kyseinen tyttö jotenkin mystisesti (se voi tapahtua) eksyy tänne ja lukee tarinoita ja tunnistaa itsensä. Seuraavan kerran on sitten tietoinen toiveistani, stressaantuu ja alkaa voimaan pahoin kun tälläinen asvalttikoneella päin ajettu rupisammakon kaima himoitsee aivojensa sopukoissa. Mutta minkäs teet ;/

Mafian miittissäkin oli ollut tyttöjä, onneksi en ollut. Olisivat saaneet huonon kuvan mafiasta, eivätkä varmasti lähtisi toiste mukaan.