Koitan aloittaa vähän tarkemman blogailun, kun kahden tai kolmen sanan "puuh lol evk"-merkinnät ;)

Oli taas kyllä rankka päivä, aamulla 8:15 kouluun, sijaisen tai jonkun piti tulla antaa tehtäviä, kun Irmeli hommasi puhekiellon itselleen, mutta ei näkyny puolen tunnin jälkeen jolloin melkeimpä kaikki lähtivät himaan tai kahville. Itse jäin parin muun kanssa tekemään perjantain englannin läksyt, niissä meni 10~20min jonka jälkeen puhuttiin erinäisistä asioista melkeimpä tunti. Tämän jälkeen tulin himaa pelaan vähän C&C Generalsia.

11:15 alkoi sitten Salipalvelun tunnit, joilla kävi pari toisen vuosikurssin opiskelijaa kertomassa huomisen Sibeliustalon keikasta. Työtehtävistä ja vastaavista saadaan tarkempi info sitten huomenna sibeliustalolla .

Huomenna Sibbetalolle, puuh.
Ostin mustan kravatin sitä varten, koska kaapissa oleva kravatti saattaisi olla liian värikäs. Kauluspaidan ostinkin jo eilen ja tänään silitin sen. Siitä lähtikin sitten homma kohti alamäkeä, joku wanha silitysrauta löytyi kaapista, muttei sitä pirhanan surffilautaa. Irkkiin sitten tiedustelee niksejä, niitä sainkin sitten. Pyyhe pöydälle ja sen päällä silittelee, koitin mutten pärjännyt koska silitin yhden osan ja sitten siirsi paitaa, niin meni juuri silitetty osa ihan mutkalle. Aikani internetissä asiaa itkettyäni, lähdin anttilaan hakemaan surffilautaa. 10minuuttia myöhemmin olin himassa surffailemassa silitysraudan kanssa kauluspaitaa. Empä voi sanoo, että tosta nyt ihan rypytöntä tuli, mutta saa kelvata. Kumminkin rypistyy kun kaatelee viiniä ja ihme väkeä jos itkemään alkavat "yhyyy tarjoilijalla ryppy paidassa!". Sibbetalo saa tarjota mulle höyrysilitysraudan niin voidaan katsella asiaa uusiksi.