aahh.. Viimeinen kotona, lasi kolaa, jalat sängyllä, hyvää musiikkia ja on aika blogittaa.

Koulu alkoi tänään 8:15 ja heti kaksi tuntia ruotsia, perin motivoivaa. Aika nopeasti alkoi ruotsin ymmärtäminen tuollaisen perustekstin osalta

Luennot loppuivat 15:15 ja työvuoro kongressikeskuksen keittiössä alkoi 15:30. Pikaisesti kävin kotoo hakemassa kengät ja essun, jonka jälkeen pyrähtäen koulun opetuskeittiöön jossa sitten alkoi kauhea kuhina.

Paistelin noin 40 kiloo sisäfileitä ja broileria, huippuimuri ei toiminut, kauhea käry, silmät punasena väänsin siellä ja Etlarin toimittaja ja kuvaaja pärähti paikalle. Hetken ne pyöri siinä ja sitten kuvaaja tuli mua tähtäilee siihen. Sanoin heti, että mä irvistän, siitähän se sai jotkut kiksit ja oli ihan fiiliksissä. Katsotaan koska tulee lehteen, pitää ostaa/varastaa jostain ja skannailla.

Luulin jo, että nyt on kaikki koettu niin ei. Kokkitakki ja -hattu päälle, sitä lihaa leikkaan ja jakaan buffetin päähän. Siellä sitten kökittiin ja jaettiin lihaa ihmisille, jolloin muut keittiön väki söi. Kello oli tässä vaiheessa jotain 20:00. Kun pääsi sieltä pois koköttämästä, niin ajatuksena oli syödä hieman, mutta mitäpä syöt? Kaikki oli syöty tai sitten jotain mitä ei todellakaan tehnyt mieli syödä. Ruokaa sai sitten kun asiakkaat olivat syöneet ja ruoka haettiin tarjolta pois, tässä vaiheessa vedin napaani vähän nakkeja ja paistelmaani porsaan sisäfilettä. Hyvää oli, tietenkin olinhan itse ollut tekemässä sitä.

Nyt kyl vähän väsyttää, jos menis nukkumaan. Onhan takana kumminkin yli 14 tuntinen koulupäivä.

Lauantaina sitten Sibeliustalolle vielä kerran! Sen jälkeen on enää Fellmannissa 2 työvuoroa.