Lähtöasetelmat olivat reissuun mitä mainioimmat. Aamulla heti kahdeksalta koulua, pohjilla joku 5tuntia unta kun pete ja aleksi pelasivat guitar heroa ja joivat kaljaa, jonka takia menetin ajantajun ja aloin kasailemaan konetta verkkokaupassa. Pian kello olikin puoli kolme ja istuin silti koneella. Äkkiä nukkumaan.

Aamulla kahdeksan kouluun ja kolme tuntia ruotsia, joka olisi ollut jo yksinäänkin tuhoamaan ihmissieluja, mutta eihän se riittänyt. Sanakoe ja ruotsin kirjan ainoa kappale jota edellinen omistaja EI ollut tehnyt, joten läksyjen tarkastus oli kuin lauantain lottoarvonta.

Loppukoulupäivä meni ihan kuin aina ennenkin, ei mitään normaalista poikkeavaa.

Kolmen nurkilla kämpille, kamat kasaan ja odottelua. Viideltä treffasin santerin juna-aseman ravintolassa, josta jatkoimme matkaa Z-junalla helsingin pasilaan. Pasilassa meitä vastassa oli santerin inttikaveri, joka johdatti meidät nesteen kautta jäähallille.

Jäähallilla oli noin 5~6 jonoa joista pääsi sisään, turvatarkastuksen jälkeen. Turvatarkastuksessa kerättiin omat juomat, aseet ja räjähteet pois. Järkkärin kävi myös reppuni läpi ja valitti olympuksen filmijärkkäristäni joka oli repusta. Kaiken maailman pokkareita kyllä sai näköjään tuoda areenalle, mutta hui kun jollakulla onkin 70-80-luvun filmijärkkäri niin EI, sitä ei voida sallia. Sanoi että se jää naulakkoon, muttei infonnut missä on naulakko vaikka kysyin. Kamera jäi reppuuni, koska ei oltaisi ikinä päästy pois jos olisi pitäny alkaa naulakkoa jonottaa keikan loppuessa.

Etsimme paikkamme ja istuimme alas. Onneksi sain earit santerilta, muuten tinnittäisi varmaan vieläkin. Laitoin kotiteollisuuden keikan jälkeen earit korviin ja nautin paremmasta saundista. Välillä olisi voinut jopa earit vaimentaa enemmän, mutta riittävät olivat kyllä.

Keikka oli hyvä, katsokaa uusinta jimiltä joskus sunnuntaina.

Team Lahti lähti keikalta Hanoi Rocksin jonkun uudemman ja näin ollen allekirjoittaneelle tuntemattoman biisin aikana. Helsinki, etelän kaupunkina, tarjosi meille lumisadetta lämpimässä muodossa ennen keikkaa, mutta oli onneksi laantunut keikan aikana, joten kiusaksi ei jäänyt enää kuin merituulet ja pääkaupunkiseudun linja-autoaseman etsintä.

Talsimme jäähallilta rautatieasemalle jostain syystä, ja koitimme löytää bussia joka matkaisi lahteen. Kaiken maailman busseja kyllä lähti ja saapui mutteivat ne menneet mikään espoota pidemmälle. Löysimme jonkun turistikartan joka näytti meille että linja-autoasema on aivan toisessa paikassa. Tässä vaiheessa olimme nähneet noin 5 poliisimaijaa ja 2 ambulanssia.

Linja-autoasemahan oli tietenkin uudessa Kampin ostoskeskuksessa, mutta häh? Kaikki laiturit olivat jälleen jotain lähiliikennettä vain, laituri 80 jotain oli lähin kun huomattiin "kaukolaiturit 1-35" ja selvä, oltiin aivan väärässä päässä. No ei se mitään, oltiin ainaki oikeassa rakennuksessa jo, enää rullaportaat alas ja ollaan perillä. Kuulostaa helpolta mutta eihän sekään mennyt niin helposti, rullaportaat olivat poissa käytöstä kun portaiden alapäässä oli lääkintähenkilökuntaa hoitamassa jotain vanhempaa mieshenkilöä. Joten jouduimme etsimään vaihtoehtoisen reitin, joka kyllä myös löytyikin. Bussiinkin pääsimme suoraa, mutta aikasemmin netistä katsotun hinnan lisäks olikin reilu 4e yölisää, prkl.

Noh, mutta nyt oltiin matkalla kotia kohti. Sitten naiset soittelee että missä mennään, olimme edelleen helsingissä ja arvio Lahteen pääsyssä oli jossain kolmen nurkilla, jolloin baarit olisivat kiinni ja kaikki kotonaan.

Lahdessa oltiinkin kyllä jo 02:27, eli kolme minsaa pilkkuun. Santeri soitti kaverilleen ja tilasi oluen, itse painelin kotiin nukkumaan.

Nii, eikä tullut viikinkilotossa rahaa, >;(