kattelin lainaamaani manowar-dvd:tä, oli aika kova. tarvisi jossain välissä tilata lisää manowaria, mutta pitäisi säästää autoon. mutta tekisi mieli ostaa 30/1.4 tai 28/1.8 tai 30/2 tai maastopyörä. maastopyörällä voisin treenata ens kesän 24:sta varten. kunnon traili-polkemisesta jäi hyvä maku suuhun. talvella se voisi olla todella extremeä.

jos tilaisin cdonista, niin siihen tulisi heti kolme muutakin mukaan. postikulut ovat aina 2.95e vaikka tilaisi tuhat cd:tä. ja nierlestä pitäisi tilata tyhjiä levyjä ja cd-kansio autoon. äitin autoon. koska oma on hankinnan alla. joku pieni ja sopivan tehokas, ei mitään 2.7litraista. joku 1.4litrainen voisi riittää. citroen saxo voisi olla kätevä. olen sellaisella ajellut pihassa, joskus kun meillä oli sellainen oli.

CSI TURSOLA:n käsikirjoitusta voisi jatkaa. pitäisi vaan tietää kuinka monta saan siihen näyttelemään. ilmottautumisia otetaan vastaan irkissä,galleriassa ja maililla. palkkaa ei ole tarjolla. lämmintä kättä ja kokemusrikasta hauskanpitoa.

päätin aloittaa kuntoilun! joka toinen päivä montun ympäri. alkuun iso ylämäki ja sitten perustasasta ja vähän maastopätkää. kuhan vaan pysyis suunnitelmassa eikä lipsuisi. lenkki ei vie edes paljoa aikaa, noin 15minuuttia tällä kunnolla. kuhan kunto nousee niin vauhti kasvaa ja kesto tippuu. sen jälkeen voi harkita että juoksee montun ympäri pari kertaa. siinä on kova tavoite.

//edit 23:30
leikkasin hiukset. nyt on noin 1mm pituinen letti. TUKISTA SITÄ TINTSE!