itkua_060708.jpgSe on viimeinen päivä siviilissä! Vähän kyllä jännittää, muttei sillain vituta. Ei armeijaan kannata kyllä lähteä negatiivisella asenteella, sitten on tuvassa vaan vihanen ja muutki muuttuu lopulta vihasiksi. Ompas sitten mukava tupa. Ryhmä agressiivisia kaljupäitä, jeejee kuulostaa pirun hyvältä.

En taida ottaa olympusta heti messiin tai pitää vähän miettiä. Ei nääs mitään hajua paljon sinne kaappiin pitää sulloa, mutta toivottavasti toriauton pakkaamisesta on apua sen asian suhteen.

Vikana työpäivänä eli viime lauantaina laukkumafia teki täsmäiskun torille. Tiinan oli tarkotus opettaa Elton John eli Eelis pussailee, ettei hänestä tulisi kuin oikeasta Elttonista eli pesunkestävä k31. Muttei opettanut ja pettymys oli musertava Eelikselle, jonka voi aistia kuvasta. ;´(( Lisää kuvia linkin takana -> KUVALINKKI!

Onnistuin myös viimeisen siviilipäivän kunniaksi kaatumaan pyörälläkin, jonka seurauksena meni sitten takavaihtaja säätöä vaativaan kuntoon. Vaihtaa yhden liian alas, eli laittaa eteen pienimmän ja taakse isoimman, niin ketjut lentävät takana isoimman kiekon ja vanteen väliin. Siitä seuraa välittömästi pahoja asioita.

Vikan päivän kunniaksi leikin vähän legoilla. Katso kuvat