Olen laiminlyönyt sanomisiani. Sanoin aikasemmin aloittavani kirjoittaa pidempiä kuin kahden tai kolmen lauseen "oli kivaa, diipadaa"-bloggauksia. Mutta kävi miten kävi, ei aina jaksanut/kehdannut alkaa puimaan päivän tai parin tapahtumia kauhean syvällisesti. Välillä tekisi mieli tehdä uusi blogi nimimerkillä jota ei millään pystyisi yhdistämään minuun, jossa voisi puhua, tai pikemminkin kirjoittaa, sen pahemmin välittämättä mistään, tunnistaako joku itsensä, kerronko liian paljon, kostautuuko kirjoittelu, jos esim. koulukaveri eksyy tänne... tämän tyyliset asiat ovat välillä tukahduttaneet kirjoittelufiiliksen, tai sitten yksinkertaisesti on ollut kiire tai väsymys.

Eilen oli Jannen tuparit, ihan mukavan kokoinen asunto, vähän oli hassu pohjaratkaisu. Vessaan jos paskalle halusi, niin tarvi peruttaa ja polvet otti oveen kiinni. Asunnossa ei ollut omaa suihkua, tarvitsee mennä yleiseen sauna/pesu-tilaan. Mukavat pippalot oli, vaikkei ollutkaan Jannen ja Santerin lisäksi tuttuja. Äkkiä siinä tutustui muihin.Vähän oli ukkovaltaiset hipat, 2 naista ja 12 jätkää, neidoista toinen oli paikalla vieläpä poikaystävänsä kanssa. Jäljelle jäävää sinkkuneitoa olikin koko illan viihdyttämässä eräs herrasmies, joka loppuillasta sitten päätti näyttää matolle mitä oli päivän aikana nauttinut ja vietti vessassa tovin.

Sain taas kerran vastailla kysymyksiin, miksi on kamera mukana, miten uskallan kulkea se mukana, paljon se maksaa, kuvaanko ammatikseni, opiskelenko alaa, miks järkkäri on niin hyvä ja niin eteenpäin. Joka pippaloissa/tapahtumassa on melkeimpä saanut samat kysymykset vastailla.

Huomenna pitäis lähteä kangasalle päin, kunhan eka saadaan tentti alta pois. Pitää vielä vääntää haastattelusta raporttia, sitten voi palauttaa koko paskan ja lähtee pois.

Kohta 2 kuukautta asunut lahdessa ja alkaa vähän käsitys, missä on mitäkin. Kauppa nyt on tossa tien toisella puolella sitä ei oo tarvinnu paljoa etsiä ja Anttila on parin korttelin päässä, Kauppakeskus Trio tuossa nurkalla. Että perustarpeet, joita voi ostaa, saa niillä hoidettua. Ne muut on sitten työn alla.

Missähän ovat kaikki sinkut, mukavat neidot? No eivät ainakaan täällä mun kämpillä, ei. Mutten usko, että ne missään Onnelassakaan notkuu. Joku sedun "vedä turpa täyteen halvalla kaljalla"-paikka tuntuu tutustumispaikkana todella huonolta, jossa kaikki on tuhannen turvat eivätkä aamulla muista mitään. Itse olen päättänyt vältellä näitä "diskoja", joissa soi ehkä hyvä musa, mutta aivan liian kovalla. Mieluummin hyvää musaa ja sellaisella voluumilla, että kuulee toisen puheen vierestä ilman että toinen huutaa korvaan. Molly Malone oli mukavan oloinen paikka, kun siellä poikettiin. Siellä voisi jopa istua iltaa mukavassa seurassa.

Jospa tämä riittäisi yhdeltä illalta.
Illan kappale oli Deep Purple - Soldier Of Fortune