Paskaa:
Tuli tänään ebay-radiot postissa. Hain ja testasin. Ei mitään tapahtunut, tarkistin patterit ja muutenkin, vastaanotin kyllä sai signaalia, testinapin painalluksesta vastaanottimen ledi välähti. Sigma tosin oli ihan hiljaa. Googlettamaan vaan sitten. Löytyi sitten valmistajan sivut, joihin ei ollut mitään linkkiä tai mitään digitarvikkeen sivuilla.

Gadget Infitiny - 4channel wireless flash trigger

"NOTE ON COMPATIBILITY: This trigger set works with almost all flashes available on market except Olympus FL-36 which requires a receiver with higher triggering voltage. You have to purchase the VERSION ONE (1) trigger set and receiver for FL-36. You don't need a modified version for other Olympus flashes.

While Sigma EF-500 DG Super works well with the receiver, the EF-500 DG ST does not."

Kiitti vaan Digitarvike, kun ette tätä infoa viittinyt kertoa. Empä aatellut että tarvii alkaa googlea raiskaamaan epämääräisillä hakusanoilla, kun yksinkertaisesti olisi voinut ollla linkki valmistajan sivuille tai merkintä valmistajasta. Lieneekö liian vaikeaa?

Electronin nosto/osto-rajoitukset on ihan perseestä. Ei sitten ostettu uutta salamaa kun menin hakeen ton prkleen radio-setin postista!

Meinasin driftata motarille rampista, joku vois vähän kattella mihin sitä hiekkaansa levittelee.

Vai Ei?:
Tuli kirje Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta, ensi tiistaina on pääsykokeet.
Kävin myös testaan skedee tossa kevyenliikenteen väylällä, hyvin toimii

Tulos:
2-3 "paskan" puolelle, ottaa kyl pirusti päähän toi radio-setti. Oli tarkoitus leikkiä tää päivä niillä, olis tullu vähän uutta intoa salamakuvaukseen, mutta eiiih. Arvashan sen jotenkin jo tilatessa.