11HOTRA07 pikkujouluttelee 13.12.2007
2007_12_13_pikkujoulut.jpg

Oltiin Tiialla aloittemassa pikkujouluilla. Seitsemän nurkilla mentiin santerin kanssa sinne, kunhan eka haettiin janojuomaa sokoksen s-marketista ja tietenkin Tiialle synttäri/tupari/pikkujoululahjaksi punaista maitoa ja HK:n sinistä.

Pitkästä aikaa nautin alkoholia, joten maksa ei ollut heti mukana ja kaikki kolisi päähän heti. Hetken päästä tajusin että juotava loppuu kesken ihan justiinsa, joten lähdimme täydennyskierrokselle kauppaan. No lopulta ei loppunutkaan kesken, koska nautin glögiä ja omia juomia säästyi. Muiden lähtiessä kohti onnelaa, santeri kirmasi jo edeltä ten dollarsiin (tenkkuun), nelli, janne ja minä siirryimme myös tenkkuun.

Tähän mennessä oli humala kyl laskenut jo, mutta santerin tyhjennettyä pelikone tarjosi hän pari valkovenäläiset, taisin vielä ostaa pari itsekin. Pelailtiin siinä sit photoplayta, kuunneltiin santerin vedot karaokea jonka jälkeen nelli ja janne lähtivät onnelaan, santerin kanssa tultiin kämpille.

Hetken hengailun jälkeen olin saanut parit ekat kuvat säädettyä ja santeri lähti himaan. Kello oli tässä vaiheessa jotain puoli kolme, säädin vielä lisää kuvia, kunnes annika soitti ja ilmoitti että he lähtevät onnelasta. Puin jälleen päälleni ja siirryin kohti onnelaa, joka on tuossa korttelin päässä.

Törmäsin aleksiin ja hänen naisseurueeseensa onnelan edessä, johon jäin odottelemaan omaa naiskatrastani ja jannea. Eipä siinäkään kauaa mennyt kuin suhteellisen iloinen seurue asteli ulos onnelan ovista. Portsari oli tässä vaiheessa jo kerännyt ovimaton ja jonotolpat pois. Käytiin ensin Intersnackin luukulla tuossa nurkalla, mutta joku päätti että nyt jonen grillille, jonne sitten samantien lähdettiin. Tiia ja sanni tosin protestoivat tätä, sanni myös alkoi himoita kenkiäni ja ehdotti vaihtokauppaa, tiia nyt muuten vaan huusi ja meuhkasi kuinka jone on jossain kaukana kumminkin, vaikka olikin vain reippaan korttelin päässä.

Koko naisväki + janne änkesivät jonen grillille sisään, joten tiivis oli tunnelma. Jos joku ei tiedä niin jonen grilli on tuossa vapaudenkadulla, uuden kuvapalatsin vieressä ja auki joka päivä aamuneljään. Asiakastiloja on noin 2 neliömetriä sisätiloissa, johon siis kaikki juuriki änkesivät, itse jäin ulos hajoilemaan sitä metelin määrää minkä humalainen naisjoukko voi tehdä.

Jatkot olivat minun luonani kuulemma, alunperin suunnitellun annikan kämpän sijaan. Kaikki olivat kyllä niin pelit seis, tiia varsinkin. Mentiin jannen kanssa käymään nellillä viidennessä kerroksessa, tea ja annika lähtivät kotia kohti. Jannekin lähti kotiin, nelli jäi kotiinsa, kunhan oltiin siellä hetki hengattu.

Torstai 14.12.

Suhteellisen hapokasta oli espanjan tunneilla 13:30-15:00.

Nukuin päikkärit 17-19 ja heräsin ihan sekaisin. Luulin että oli aamu.

Lidlin kautta leenalle pikkujouluihin, siellä tosin vain alkoholitonta glögiä. Leenan ja minnan kanssa tultiin takas keskustaan ja jouduin juomaan lonkeroa kävelymatkan aikana ja teerenpeli oli täynnä, tytöt jäivät jonottamaan ja itse lähdin himaan, onneksi.

Linkit:
Jonen grilli
kuvat pikkujouluista 13.12.2007