06:30 Kello soi, ja heräsin. Löin koneen päälle ja luomaan pasilasta fetch_mapilla 10 10 2 karttaa, mutta siinä oli aukkoja joten jätin laittamatta puhelimeen.

~07:05 Jannella, josta siirtyimme rautatieasemalle ja junaan kohti helsingiä.

Sen jälkeen kävimme seminaarissa jossa kuunneltiin kaikki puhujat toisin ku eräät, messuilla ja virgin oilissa syömässä. Kiitosta äitille, joka lainasi rahaa tilisiirrolla. Nyt on tilillä joku  4.98e.. tämä selvisi kun nostin automaatilta 20e.
 
Käytiin helsingin legendaarisessa Pata-ässässä, jossa myös nykäsen masa on treenannut sai sai samuraita.Sieltä lähdettiin joskus seitsemän nurkilla, jolloin olin aikeissa lähteä kohti Lahtea, mutta tytöt senkin suunnitelman pilas. Aina nuo tytöt aiheuttavat muutoksia suunnitelmiin. Tässä vaiheessa kiitos Mayanille, joka lainasi 20e.. maksan maanantaina takaisin.

Swengi on mukava paikka, tiedoksi vaan. Tanssilattia on ihan kelpo maihareillakin, neljä kertaa tuli koitettua. Juomien hinnat oli kyllä lahti + 1e, aika suolaista. Onneksi on sen verran kokematon maksa, ettei tarvi niin paljoa että tulee humalaan.

Junaan mennessä tuli melkein juoksukilpailu, joka kumminkin lopulta voitettiin.

Selvisin kotiin.  \o/

Linkit:
Messut + muut-kuvat