Nukuin pitkään tänään, koska espanjan tunnit alkoivat vasta puoli kaksi.Ihan hyvin olisin voinut lähteä koulutoverien kanssa viettämään synttäreitä, mutten saanut minkäänlaista paikka- tai aikainfoa, enkä viitsinyt alkaa niitä tivaamaan keneltäkään.

Kelikin muuttui uskomattomaksi, pitääkö senkin vähän nyt sulaa pois mitä satoi. Ei ole reilua tämä tälläinen.

Kävin koittamassa Lahden geokätköjä, mutta laihaksi jäi testikoitos. Vettä satoi, oli koleaa, oli pimeää ja otti päähän, joten yhtä koitin enkä löytäny 4minsaan joten hermot meni. Kotiin tullessa poikkesin anttilassa ja ostin Life of Brien, Jarhead ja El Mariachi. Katsoin ne tänään myös.

Huomenna voisin tiskata ja vähän siivoilla, ehkä jopa käydä koittamassa purkkeja uudestaan jos keli on yhtään parempi. Ja tuleekohan tilaus jo tiistaina? Keskiviikkokin toki kelpaa, ehtii koittaa ja ehkä jopa sisäänajaa kenkiä ennen helsinkiä ja matka08-messuja.

Naisrintamalla on hiljaisempaa, joku sen kumminkin haluaa tietää. Tyttöjä kyllä näkee kymmenittäin koulussa, mutta haluaisinko lähempää tuttavuutta kenenkään kanssa. Tietenkin, mutta olisiko se järkevää. Ei, koska jos ei juttu välttämättä toimisikaan, ei toista voi mennä karkuun minnekään eikä opiskelusta tulisi mitään. Ei kai tässä nyt mikään kiire ole näitten juttujen kanssa.

(Lukeekohan kukaan näitä ees?)