Maanantai 30.7.
Jälleen kaverin kyydillä parolaan, peugeot 505 takaa kunnon kyydit. poikettiin teboililla vähän matkaeväs-ostoksilla, eikä oltu ainoita inttijannui. Tuvassa oltiin takas joskus yhdentoista aikoihin.

Tiistai 1.8.
Heräsin puol kuusi, kun alakerrassa huudettiin ykkösjoukkueelle herätystä. Tiedä sitten miksi he heräsivät jo puol kuudelta ja parin minuutin päästä tuli huuto "ulos siirtymiseen 10minuuttia!" me jäimme tietenkin vielä puoleksi tunniksi nukkumaan punkkiin. aamupala jäi kevyeksi koska heti sen jälkeen oli cooperin testi joka meni suhtkoht hyvin verrattuna siihen harrastuneisuuteen jota olin osoittanut tänä kesänä. juoksin siis 2880 metriä, josta voi sitten kotiutuksen alla parantaa. sitten olikin varustarkastus, varusvaihto ja asehuolto. sitten vähän SiPailtiin ja syötiin taas. sen jälkeen sipailtiin lisää ja odoteltiin tarkistusta, rötvättiin siis punkissa ja nukahdinkin. heräsin siihen kun alikessu paukuttaa sängyn päätyä ja huutaa "ei nukuta sipan aikana", oltiin siinä kohdassa noin tunti oltu tyhjän panttina. siivouspalveluksen ja palveluksen loputtua kaivettiin läppäri ja tupakaverin kajarit kaapista ja katseltiin Family Guyn nelostuotantokauden jaksoja. nyt nukkuun, että jaksaa huomenna opetella ja tetsailla vähäC.

Keskiviikko 2.8.
herätys kuudelta jälleen. aamutoimet ja kuuskakkoset ylle. aamupalan jälkeen sinkosimme oppitunnille ja sieltä aseholvilla,wanhan sotilaskodin ohi ja heinäpelloille harjoittelemaan avoriviä, -jonoa ja ryhmän toimintaa osana joukkoa, tai jotain sellaista. saatiin kyllä häntäpäästä juosta niin perkeleesti kun ei tulleet käskyt loppuun asti. Mutta näkipäs kun tankit ajelivat metsässä. tultiin lentokentän laidalta tetsarijonossa kilpaa takas yksikön pihaan, eli tehtiin jono, pidettiin kiinni edellä olevan taisteluvyöstä ja juostiin. Oltiin aivan rikki kun saavuttiin yksikön pihaan, mutta oltiimpahan ekoja ja ei tarvinnut mennä aseholviin asetta palauttamaan. Väsymys katosi heti, kun toinen joukkue ilmestyi yksikön pihaan häviäjänä. Taas syötiin ja sen jälkeen oli telamiina-, käsikranaatti-, kertasinko- ja rynnäkkökiväärirastit. ne olivat aamupäivän harjoituksiin verrattuina kevyitä. Kun päästiin takas sisälle mentiin syömään, syömisen jälkeen oli SiPaa. siivottiin ja taas odoteltiin tarkastusta noin tunti, jota ei ikinä ollutkaan. seitsemästä yhdeksään oli liikunnan teorian oppitunti, joka oli aikas leppoisa. Yliluutnantti joka sen piti, oli räväkkä sälli. oppitunnin jälkeen oli upseerikokelaan puhuttelu, vähän noussu sillä kaverilla homma päähän. Kaikki oli rankempaa ja kiireisempää silloin kun heillä oli alokaskausi. ainahan se on itsellä ollut rankempaa, tietenkin.

Muistakaa sitten! Jos yliluutnantti kysyy jotain esim. oppitunnilla, siihen ei saa vastata ennen kuin on vastauksen kertonut alikersantille, joka kertoo sen sitten eteenpäin upseerikokelaalle.

Torstai 3.8
Tänään ei ollut muuta kuin lihaskunto-testit, ruokaa ja varo-oppitunti. Taino putsattiin tänään myös piippu ja lukko ärkoosta. JA oli myös katukoristapahtuma!! Nordea Street Basket ja SA-turnee. Pelattiin katukorista 3vs3 randomilla tehdyillä tiimeillä, oma joukkueeni hävisi kaikki pelinsä. Tiim taisteluläskit ottelivat finaalissa alikersanttien joukkuetta vastaan, ja tähän väliin alokas Järvinen huutelee tuvan toiselta puolelta ja käskee mainita että tapahtumassa oli hyvännäköisiä tyttöjä. Taisteluläskit tietenkin kohtasivat tuomion ottelussa ja alikit saivat DNA-stetsonit. Taas katseltiin vähän family guyta ja pulkkisen don't push the river. tästä muodostuu melkeimpä tapa että hiljaisuuden aikana naputtelen parit jos toisetkin rivit tätä "päiväkirjaani" (yöks, päiväkirjat on tyttöjen juttuja) koneen syövereihin ja sitten lomilla kopioin melkein suoraa kaiken internettiin, päivän lopussa kun kirjoittaa muistaa vielä melkein mitä tapahtui, toisin kuin joskus viikonloppuna. Alappa silloin muistella mitkä oli fiilikset esim. maanantaina iltapäivällä. Pinkka-tarkastuksen piti tänään melkeimpä ilmetty Walker Texas Ranger ja pinkat oli pirun särmät!

kello on 22:12, hiljaisuus on laskeutunut komppanian ylle, vain pari on valveilla kukkujaa ja alokas Leppänen vääntää housuunsa järjetöntä torttua, jos merkit, niin haju- kuin äänimerkit, pitävät paikkansa. tuvassa ei kuulu muuta kuin näppäimistön vaimea naputus ja alokkaiden hiljaiset nukkuma-asennon etsimiset. häiritseeköhän tämä naputus muita? pitää joskus kysyä, toivottavasti ei. kele, kun on niska hiessä ja pää nahkainen, saatoin löytää oikean tekniikan kuulan ajeluun. Ensin reippaasti geeliä, höylällä kasvusuuntaan, lisää geeliä ja sitten vastakarvaan, tulee meinaan nahkane lopputulos.

Harmittaa Kangasala24h, hitsin vala iski samalle viikonlopulle. Ärsyttää myös kuntotesti, punnerrukset, leuat ja vatsat meni päin rektumos. mutta silti en hajoa aamuihini!

Äitille terkkuja o/

MUISTAKAA!! jos naurahtaa muodossa tai jossain ja alikki kysyy mikä naurattaa, pitää vastata että "tykkimiehet ja aamujen määrä".

Perjantai 4.8
Tänään oli sitten ampumista Hätilässä, matkattiin sinne linja-autolla, koska kaikki muut ajoneuvot olivat jo jossain käytössä. Ammuskeltiin maaten, polvelta ja pystystä, osumiset oli sitten ihan eri juttu. Syötiin ja sen jälkeen harjoiteltiin kaasuhyökkäyksiltä suojautumista. kaasunaamari ja sadekamat päällä vähän juostiin, pian sen jälkeen takas yksikköön, siivottiin aseet, nostettiin pyörät rekkaan, särmättiin kaapit ja vähän siivottiin. Sit lomille lomps!