Torilla olin jälleen, oli suht vilkas päivä. Oltiin Mirvan kanssa kaksin, jätin juuson kotiin ku säätiedotuksessa oli luvattu sateita, ei siellä olisi kolmea tarvittu saatika mahtunut pyörimään kun oli katoksen alla tungosta muutenkin. Ei tullut vettä kuin pikkuisen, jotenkin harmi tuokin. Joutui kukkasia kastelemaan, ihan tylsää.

Toripäivän jälkeen vähä amistelemaan GTi / Manse cruisingiin. Karvanoppa-kansa luistatteli autojaan kylki edellä ja takarengaat poksahtelivat. Ainakin kerran, ennen kuin renkaan aivan loppuun pyörittäminen kiellettiin. Idols-Hunk Sami juonsi suht turhan Motorbabe-esittelyn ja jakoi pikkutytöille nimmareita.

Makrotin jonkun auton vannetta niin sellanen perus puuhelmi-hyppyritukka säbäjätkä tulee itkee "kuvaa jotain muuta vannetta, ok.. tää on niin wanha ja ruma.. pitäis uudet hommata" ja peitteli jotain kohtaa vanteesta. Tiedä sitten vaikka olisivat varastetut vanteet. Mutta vammanen kaveri joka tapauksessa, ei sitä kohtaa olisi kuvassa kumminkaan näkynyt. Ehdin ottaa yhden kuvan ennen kuin tuli häiriöitä. -> Kuva! <-

Saken kanssa poistuttiin mäkin kautta. Päätettiin käydä Nässynrannassa vielä pyörimässä. Taiteen kuvaamiseksi sekin reissu meni. Käveltiin rannassa niin yhtäkkiä rannalla makasi joku mies ilman housuja mahallaan peiton päällä. wtf?

Summa Summarum. Ihan jees päivä, mukavaa seuraa aamusta iltaan.

Linkit:
Gti / manse Cruising
kameramafia.net-blogi