aaton aatto...
Olin töissä puutarhalla. Päätin kehostella pyörän lenkin tavoin, frwd selkään ja polkeen.Ppiti siinä samalla auttaa vähän naapurin koiraa. FRWD:n patterit lopetti yhteistyön jossain kesken lenkin.

Tarkempi selotus välikohtauksesta koiran kanssa.

Lähin vetään pyörälenkkiä niin vähän matkan päässä vähä mantaa pienempi musta kippurahäntäinen koira puskee eteen ojasta. olin vähän notta wtf, mistä tulit ja minne menet? googlasin ympäristöt eikä omistajaa näkyny ja sitten tajusin että sehän on enspan koira, zomg. hengasin siinä sitten hetken että mitäs perskuletta. sitten ku oli tie tyhjänä, jätin pyörän siihen ja kävelin talolle, koira juoksi vieressä ja räksytti.

soittelin ovikelloa että joku motherfucker vois avata kohta. puuh siel ketään ollu tietenkään kotona. hengailin siinäki sitten hetken ettei tästä nyt viitti mihinkä'än lähtee ku toi koira on niin sanotusti loose cannon. rushasin takapihalle että olisko siellä jotain basee tai jotain. no siellä möllötti koiran HQ jonka ovi oli auki, menin sisään. koira seurasi joten tein one-eighty käännöksen. koira hämääntyi liikkeestäni ja oli ihan o_0. laitoin oven kiinni ja olin tietenkin \\o o// ts. JUHLAT \o> <o/ kävelin pyörälle. kypärä päähän ja forwordiin väliaikamerkki ja lenkille.

noin 40minsan päästä palasin lenkiltä ja kävin tarkistaan että koira on turvattu ja heitin vähän läpyskää. kiittelivät ja ihmettelivät ku uskalsin jytistä sen koiran kanssa, mutta kun se koira vaan haukku niin ei se pure ellei sitä mee härkkiin ja meillon kotona melke tuplasti isommat rekut. kyl välillä vähän pelotti että vittu pureeko toi ku se hypähti vähän kohti, mutta sitten olis pitäny vaan painia sen kanssa.