Päivän polttavia asioita
Loggasin kaksi uutta geokätköä, sain haltuun geokolikon ja perustin oman kätkön. Fillaroin ja rullalautailin, joista jälkimmäinen oli raskaampaa, koska ei enää pystynyt kaikkeen siihen mitä oli aikaisemmin osannut. Lievästi turhauttavaa oli kyseinen toiminta, mutta kyllä minä vielä jotain osasin. Ei tässä nyt ihan aloittelijaa olla, kickflipit lähti korkealle ja hitaasti, jalat tuli trukkien päälle ja selkeästi takajalalla kätsättiin pyörintä.

Armeija-asioita (voi skipata jos ei kiinnosta)
Tj 12. Mosat meni väijyyn, joten II/06 270pv spol-miehillä väijyTJ 0 (kuva)
Enää LMPA:n loppusota ja sitten onkin jo kamojen palautuksen vuoro, se päivä on kyllä iloinen, kun joutuu (saa/pääsee) luovuttamaan aseen pois. Sen kanssa on tapahtunut niin paljon, se on ollut mukana ilon ja surun hetkinä. On ollut monesti niska ja pää kipeänä, kun on aitoja kierretty ja nahkaremmi painanut niskaa, aiheuttaen siten päänsärkyä. Yhdeksän kuukauden taival yhdessä on kohta ohi, muistan sen päivän kun asevarastolta yhdessä käveltiin ulos. Odotti vain että koska pääsee hiplaileen kunnolla.

Ei pysty käsittämään, mihin on kadonnut yhdeksän kuukautta elämästä. Päivät vaan sulautuvat yhteen, väijyssäkin kun oli viikon putkeen, ei pystynyt oikein sanomaan selvästi mikä päivä oli, varsinkaan jos oli ollut lepakkopartiossa (lepovuoro 9-17 tai 17-01) Jossain vaiheessa oli jopa ettei 9-17 lepovuoron omaava partio nähnyt aurinkoa lainkaan väijyssä. Mosat tulee hajoamaan väijyyn totaalisesti. Siellä ne jo movetti ja poltti lomia.

Life in general
Tässä pitää alkaa taas itse elää elämäänsä, ei enää toiset kerro, koska mennään ja mitä pukea päälle. Ei tarvi herätä kuudelta ja kävellä tahdissa 400metriä syömään aamupalaa. Pitäisi opiskelemaankin hakea ja töihin mennä, työt kyllä löytyy jo. Opiskelut on sitten eri juttu, kun ei tiedä oikein mitä sitä haluaisi tehdä loppuelämänsä, valokuvausta ajattelin ensin. Siinä tosin saattaisi käydä niin, että menisi hyvä harrastus pilalle, kun tarvisi joka päivä valokuvailla pakotetusti. Nyt se toimii relaksanttina ( :P ) Hotellialaa vähän olen miettinyt, ei siis mitään respan asiakaspalvelua kumminkaan, mutta jotain hotellijuttuja. Sillä alalla kumminkin luulisi hommia löytyvän, kun ihmisillä on liikaa rahaa ja matkustelu on aina vaan helpompaa. Josta tulikin mieleen, että täytyy käydä jossain Ruotsia/Viroa kauempana intin jälkeen, jossain missä ei oo aitoja tai Defendereitä.