Triplakines!!
virka-apu, väijy ja mälväys.

24.11 - 28.11. Euromed
29.11 - 10.12 Väijyä
11.12 - 14.12 ??

Viimestään 14.12 lomille, silloin takana 24päivän putki kiinn. Tänään piti mennä varusvaihtoon, kun on kumminkin ollut samat kamat viime keskiviikosta päällä eli 5päivää. Sukat oon vaihtanut pari kertaa, koska niitä tuli mukaan parit kappaleet. Vielä toiset viis päivää pitäis sitten kestää samoilla kamoilla. Piti tänään olla vartiovastuun vaihto, mutta koska olen nyt panssarivarikon kulunvalvonnassa ja varikoita ei kuulemma sitten vaihdettu, Tämäkin tieto piti onkia, olisi kiva jos alikersantit vois ilmotella tälläisistä asioista. Hyvin hoidettua toimintaa ryhmänjohtajien osalta!

Helenius oli käynyt kyselemässä El Capitanolta ensi viikonlopun kiinniolosta, joka taasen delegoi asian alaspäin. Luutnatti sanoi että ainoa joka meidän (Heleniuksen ja itseni) lisäksi voisi jäädä kiinni olisi Liikala. Ltn kysyi kumpi lähtee lomille ja polttaa liikalan lomat siinä samalla. Siihen hommaan ei sitten lähdetty ollenkaan. Josko sitten olis joskus toiste vlv kun pitäis ollakin kiinni.

TJ 122
se oli 135 kun lomilta palas ja on 111 kun lomille pääsee.

Tää on kyl ihan koiran hommaa. Kohta kaks viikkoo vedetty ilman minkäänlaista vapaa-aikaa tahi kunnon lepoa.Olis ehkä menny viel, jos perjantaina olis päässy lomille. Mutta eih, se on tämä lomien polttokomppania.

"ei ne jääkärit mitään lomia tarvi. pistetään niille tosta vähän virka-apua ja väijyä.. ja jos ei se viel riitä niin laitetaan vaikka noi kaverit tosta triplaan."

Jos kysyis gonavääpeliltä, että jos vois käydä vaikka sotkukierroksen yhteydessä yksikössä ja hakee vähän puhtaita vaatteita. Ei voi ees käsiä nostaa täällä kopissa kun meinaa iteki kuolla. No onneks näkee telkkarista Conanin.