Sunnuntai 23.7
Palasin armeijaan pikkuveljen konfirmaation ja juhlien jälkeen kaverin kyydissä. Saavuimme Parolaan joskus siinä kymmenen välissä ja yhdentoista, matkassa oli mukana läppäri ja tarkoituksena oli virittää läppäri toimittamaan television virkaa. Mutta Parola on niin syrjässä eikä pieni antenni saanut tarpeeksi hyvää signaalia. Loput tupalaiset valuivat paikalle tasaiseen tahtiin jälkeeni.

Maanantai 24.7
Herätys jälleen niin iki-ihanaan huutoon "Komppaniassa heerätyys!". Enää vähä rapiat 340 aamua jäljellä jos aukkiin pääsee. Sitten jos ei niin ei varmaankaan kuule sitä, tai tiedä sitten miten hommat hoidetaan vartioston puolella, vaikka mielelläni en sinne päätyisi.

Aamupala ja yksikköön takas, omatoimisesti. Syömään kyllä mentiin muodossa ja marssien mutta takaspäin sai lompsia omaan tahtiin. Ruuan jälkeen oli peruskoe, jossa oli kysymyksiä 250 + 276, kysymykset olivat kyllä sellasta psykologi-kauraa että huhu. "Äitini on (oli) hyvä ihminen" ööh? Sen jälkeen taas syötiin. Huoltoiltapäivä ja taas ruokaa. Ruuan jälkeen vähän SiPailtiin ja taivaalta tuli vettä niin maan prkleesti, kävin iltapalalla ja sotkussa ostamassa vähä normaalin maailman herkkuja. Loppupäivä menikin pelatessa läppärillä.

Tiistai 25.7
Herätys ja aamupala. TST-vyö ja kypärä ylle, tänään tetsataan!. Rämmittiin sokeritoppavuorelle ja treenailtiin ryömimistä, juoksemista, hiipimistä, ryömimistä ja konttaamista. Parin tunnin jälkeen alettiin matkata kohti seuraavaa paikkaa. siellä syötiin ja tetsattiin lisää. Heinikko ja heinä-allergia, ei hyvä yhdistelmä. Nyt särkee polvet ja kädet, ei tässä voi tehdä muuta kuin rötvätä kun on hiljaisuuskin jo huudettu.. kirjotteluhetki 22:29 25.7.2006

Keskiviikko 26.7
En muistanut kirjoitella keskiviikkona, enkä muista mitä sillon olisi ollut. Joten aika laihaks jää saldo.

Torstai 27.7
hmmm? Katottiin leffa tuvassa. pakattiin reput.

Perjantai 28.7
Herätys oli puoli kuus, heti punkat kuntoon ja M62:t päälle, nopeasti MuKeen syömään aamupalaa. Reput ja TST-vyöt tuvista ja hakeen fillarit ja kolmijonoon. Kello oli jotain puoli seitsemän, matkaan piti lähteä seitsemältä. Pantiin pyörät yhteen ja pidettiin metsän reunassa taukoa yhdeksään asti, jolloin lähdettiin kohti Hätilän ampumarataa, jonne oli noin 15kilsaa. Pyöräily kypärän ja taisteluvyön kanssa intin fillareilla on vähä erilaista kuin omalla pyörällä ajaminen ajokamat niskassa :)

Noin tunnin ja 30minuutin päästä lähdöstä olimme Hätilässä, kokosimme pyörät ja kasasimme pari erilaista telttaa telttarasteilla. Sen jälkeen odotimme tunnin tai pari ruokaa, samalla katsottiin alikkien johdolla polvi- ja pystyammunta-asennot.

Iltasella ammuttiin kaks kertaa viiden kohdistuslaukaukset. Iha vituikshan se meni, ylläripylläri.

Nukuin sissiteltassa jossa oli 1+5 henkeä. Kipinävuoro oli 02-03 joka meni sissikamiinan kanssa tapellessa.

Lauantai 29.7
Herätys kuudelta ja heti huudetaan "SOTILASPOLIISIKOMPPANIA AJOON!", jolloin teltat pitää purkaa ja lastata autoihin ennätysajassa. 1. ja 3. joukkue lähtivät fillareille takaisin nummelle, me 2. joukkue jäimme ammuskelemaan loput a-tarvikkeet pitkin maita ja mantuja.. Ammuimme 150metristä RK-2:n ja RK-7:n ja yhden 10 kudin setin polviasennosta. Sitten chilillä takas nummelle ja tiukat siivoukset ja särmäykset. LOMILLE MARS!